Τρίτη 15 Ιουλίου 2008


-->
Με την υπογράμμιση ότι η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή πρέπει να συγκροτηθεί με πιο σταθερά χαρακτηριστικά και σύνθεση, ώστε να μπορέσει με πανελλαδικό τρόπο να υντονιστικό σώμα ικανό να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της συγκυρίας, ολοκληρώθηκε η 1η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στη διήμερη συνεδρίαση που ασχολήθηκε με την ανάλυση των στοιχείων και των χαρακτηριστικών της κοινωνικής πολιτικής και οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, κεντρικό θέμα ήταν οι απαντήσεις της Αριστεράς στις πολιτικές εξελίξεις. Εξελίξεις που επιβεβαιώνουν τη μέχρι σήμερα πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επίσης, δημιουργούν πρωτοφανείς προκλήσεις για όλους μας.

Συμμετείχαν εκατοντάδες σύντοφοι και συντρόφισσες, εκπροσωπώντας τοπικές και κλαδικές επιτροπές, καθώς και των θεματικών δικτυώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισήγηση της Γραμματείας: Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και τις νέες προκλήσεις, να ανοίξουμε το δρόμο για μια μεγάλη αλλαγή στην κοινωνία και την χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια ...

Συμπεράσματα της συνεδρίασης. Μετά το κλέισιμο των εργασιών εκδόθηκε Δελτίο Τύπου στο οποίο παρουσιάζονται με συντομία τα συμπεράσματα της συνεδρίασης.

Ομιλία Αλαβάνου, Ομιλία Τσίπρα, Τοποθέτηση της ΚΟΕ
-->