Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων της Πανελλαδικής Σύσκεψης του περασμένου Μάρτη, αποφάσισε να συγκαλέσει στην πρώτη συνεδρίασή της, την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 12/07/2008 στην Αθήνα. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει από το πρωί, θα είναι μονοήμερη και θα ασχοληθεί με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ενεργοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σ’ αυτές.

Η πρώτη αυτή σύγκληση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, θα είναι ένα δοκιμαστικό βήμα και στην πορεία και στη βάση της πείρας που θα προκύψει θα ειδωθούν και άλλες ανάγκες ή προβλήματα που θα χρειασθεί να επιλυθούν.

Όποιος ενδιαφέρεται να δει πιο συγκεκριμένα με ποιον οργανωτικό τρόπο θα εκπροσωπηθούν πόλεις, τομείς δουλειάς και συνιστώσες στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπορεί να κοιτάξει στη κεντρική σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

Ενόψει της σύγκλησης αυτής της ΠΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ , οργανώνεται στα Χανιά από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, σύσκεψη-συζήτηση με τη συμμετοχή ανένταχτων του χώρου (δηλ. μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συμμετέχουν οργανωμένα σε κάποια από τις συνιστώσες του - κόμματα ή οργανώσεις), την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 9.00μμ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων (Νεάρχου 36), με σκοπό την προετοιμασία για τη συζήτηση του Σαββάτου στην Αθήνα, αλλά και την εκπροσώπηση του χώρου των ανένταχτων στο πανελλαδικό όργανο.