Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010


Όλοι στο κάλεσμα των σωματείων την Παρασκευή 5/3 στις 12:30μμ στην Αγορά


“Αυτοί που αρπάζουν το φαί από το τραπέζι
κηρύσσουν τη λιτότητα”
Μείωση μισθών - Πάγωμα συντάξεων - Αύξηση του ΦΠΑ - Αλλαγή του ασφαλιστικού
ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΛΥΣΗ
Γιατί δεν αποδεχόμαστε το κυβερνητικό πρόγραμμα σταθερότητας, τον τριπλό διεθνή οικονομικό έλεγχο και την οικονομική κατοχή της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που ζητούν όλο και πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα. Όχι στην επιτήρηση!
Γιατί δεν δίνουμε καμία συναίνεση στην κυβέρνηση της επιτήρησης, των πλουσίων, των Βρυξελών. Καμία συναίνεση στις πολιτικές του δικομματισμού που μας οδήγησαν ως εδώ. Καμιά συναίνεση στη νέα οικονομική και κοινωνική επιδρομή. Οι πατριδοκάπηλοι μας καλούν σε «θυσίες» για να σώσουμε την πατρίδα, αλλά εννοούν να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα τους. Δεν χρεοκοπήσαμε εμείς, χρεοκόπησε η πολιτική τους!
Γιατί αν δεν τους σταματήσουμε, θα ακολουθήσουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Μέτρα που δεν είναι μόνο άδικα, αλλά και αναποτελεσματικά. Δεν βοηθούν για να «βγούμε από την κρίση» όπως μας λένε, αλλά για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους!
Γιατί μπορούμε να νικήσουμε. Μονόδρομος δεν είναι τα μέτρα όπως προσπαθούν να μας πείσουν, αλλά οι ενωτικοί αγώνες των εργαζόμενων και του λαού, ένα ενιαίο κοινωνικό μέτωπο ενάντια στην υποθήκευση του μέλλοντός μας, ένα μέτωπο που θα ανατρέψει το πρόγραμμα σταθερότητας και τις αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές. Να ηττηθούν οι πολιτικές της εξαθλίωσης!
Να παρθούν πίσω όλα τα αντεργατικά μέτρα
Να ανατραπεί το κυβερνητικό Πρόγραμμα Σταθερότητας
Να ακυρωθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας
Να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση.
Τα λεφτά να παρθούν από τις τράπεζες και το κεφάλαιο
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ