Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011


ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.) ΧΑΝΙΩΝ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ  48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις  19 και 20 Οκτώβρη

Η κυβέρνηση, αυταρχικός τοποτηρητής των δανειστών, του κεφαλαίου και της τρόικας, συνεχίζει με βαρβαρότητα το έργο της κοινωνικής καταστροφής.
Διαλύει με νομοσχέδια τη δημόσια υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και λεηλατεί αδίστακτα τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους αλλά και τους ανέργους με τα επιπλέον χαράτσια. Αφού ξεπουλήσει και το δημόσιο πλούτο της χώρας, θα μας οδηγήσει οριστικά στην απόλυτη φτώχεια και υποταγή.
Κυβερνούν με τον εκβιασμό της ‘χρεοκοπίας’, ενώ μας οδηγούν προγραμματισμένα σε αυτήν. Με κυνικές δηλώσεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός προτρέπει  ευθέως τους νέους να πάρουν το δρόμο της μετανάστευσης.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να διώξουμε την επικίνδυνη ‘κυβέρνηση’ των τοποτηρητών πριν ολοκληρώσει το έργο της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τους βιοτέχνες,  να συμμετάσχουν στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 19 και 20 του Οκτώβρη.

Ας είμαστε όλοι οι Χανιώτες την Τετάρτη 19 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στην πλατεία της Αγοράς για να υπερασπίσουμε το δικαίωμά μας στην εργασία και την αξιοπρέπεια και να δηλώσουμε όλοι μαζί την απόφασή μας, να μην επιτρέψουμε την προδιαγεγραμμένη από την κυβέρνηση καταστροφή  της χώρας μας.      


ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.

 
                                                 ΣΥΡΙΖΑ Χανίων