Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα - Περιοδείες υποψηφίων Βουλευτών
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στα Χανιά

Την Τρίτη 1η Μάη το πρωί , όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, μαζί με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετέχουν στην Πανεργατική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση ώρα 10 το πρωί στην Πλατεία Αγοράς.
Το απόγευμα, κλιμάκιο με υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα περιοδεύσουν στις περιοχές της ΚΑΝΤΑΝΟΥ, της ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ και της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ενώ άλλο κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ και ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ θα περιοδεύσουν στα χωριά του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ.

Την Τετάρτη 2 Μάη το πρωί κλιμάκιο με υποψήφιους βουλευτές θα επισκεφθούν τα ΤΕΙ, το Πολυτεχνείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλέπας, το Γηροκομείο, το Αεροδρόμιο, και τη ΔΕΔΙΣΑ.
Το απόγευμα κλιμάκιο με υποψήφιους βουλευτές θα περιοδεύσει στις περιοχές της ΣΟΥΔΑΣ, των ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΩΝ και στα ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ.

Το βράδυ στις 8.00 έχει προγραμματιστεί ομιλία στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, (στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου) με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΛΩΝΙΖΑΚΗ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΘΑΚΗ.

Αναχώρηση από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ώρα 9.30 το πρωί και ώρα 5.00 μ.μ. (17:00) το απόγευμα

Το Γραφείο Τύπου
της Εκλογικής Επιτροπής Χανίων