Παρασκευή 12 Απριλίου 2013



Στην Ιερισσό της Χαλκιδικής την Τετάρτη 03.00 τα ξημερώματα κουκουλοφόροι αστυνομικοί εισέβαλαν σε δύο σπίτια της Ιερισσού και αφού έσπασαν με λοστούς τις πόρτες, συνέλαβαν “υπόπτους”, τρομοκρατώντας οικογένειες με παιδιά.

Στη Χαλκιδική συνεχίζεται το κυβερνητικό κρεσέντο “νομιμότητας” της τρικομματικής εδώ και μήνες, με  άγρια καταπάτηση των  δημοκρατικών δικαιωμάτων. Σκηνικό τρόμου με  ΜΑΤ σε ρόλο στρατού κατοχής, ξύλο, συλλήψεις, παράνομη λήψη DNA, χημικά στα σχολεία. Και όλα αυτά κάτω από τη μούγκα και την παραπληροφόρηση των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους κατοίκους της Χαλκιδικήs που αντιστέκονται και - ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά τους για ταυτόχρονη πανελλαδική κινητοποίηση - ενώνουμε τις φωνές μας το Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:00 στη πλατεία της Αγοράς μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, ενάντια στην κρατική βία και καταστολή, ενάντια στη πολιτική εξουσία της διαπλοκής και της ρεμούλας, ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς έκτακτης ανάγκης που ξεπουλά όλο το δημόσιο πλούτο και καταστρέφει το περιβάλλον στο όνομα της ανάπτυξης των εταιρειών.