Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ πιστή στο καταστροφικό της έργο ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και εκχωρεί στρατηγικής σημασίας υποδομές για τη χώρα στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
Το θέμα των πυλών εισόδου σε μια νησιωτική χώρα με ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία όπως η Ελλάδα είναι καίριας σημασίας και δεν μπορεί να αποτελεί στρατηγική το ξεπούλημά τους. 
Η απόφαση για εκχώρηση αεροδρομίων και λιμανιών είναι καταστροφική και επικίνδυνη για τη χώρα και θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία, τον τουρισμό, τις τοπικές κοινωνίες αλλά και στην εθνική άμυνα και ασφάλεια.
Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων, το οποίο μάλιστα ούτε ζημιογόνο είναι ενώ είναι και ενταγμένο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα επέκτασης και βελτίωσης των υποδομών του.
Είναι επιτακτικότερη από ποτέ η ανάγκη για αεροδρόμια υπό δημόσιο έλεγχο, ως στρατηγικής σημασίας δραστηριότητα, η οποία οφείλει να ασκείται με αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη χάραξη μιας νέας πολιτικής για ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη.»
 
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης: Μιχάλης Κριτσωτάκης
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι : Μαρία Αγγελάκη, Μανώλης Βαρδουλάκης