Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Όλοι στο συλλαλητήριο Πέμπτη 24/7 ωρα 7 βραδυ Πλ. Αγοράς
Δεκαετίες τώρα ο Παλαιστινιακός λαός βρίσκεται υπό την ισραηλινή κατοχή. Μέρες τώρα η πολεμική μηχανή του κράτους του Ισραήλ επιτίθεται με σφοδρότητα στον άμαχο πληθυσμό της Γάζας και σπέρνει το θάνατο σε γυναίκες και παιδιά με πρόσχημα την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας». Πρόκειται για την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Ένας ολόκληρος λαός που αγωνίζεται για την λευτεριά του δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται τρομοκράτης. Όλα αυτά γίνονται στη Μεσόγειο θάλασσα, τη θάλασσα που μας ενώνει, τη θάλασσα που μας φιλοξενεί. Τη Μεσόγειο της ειρήνης των λαών και των πολέμων των ισχυρών.

Την απόλυτη και ένοχη σιωπή των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων απέναντι στις πρωτοφανείς καθημερινές αγριότητες του Ισραηλινού Στρατού που μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 640 αθώα θύματα, χιλιάδες τραυματίες και πάνω από 100.000 εκτοπισμένους δεν μπορεί να συνοδεύει η δική μας σιγή, η σιγή της κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καλεί κάθε πολίτη να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς, για την υπεράσπιση της Γάζας και του πληθυσμού της.

Σήμερα είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι για να δικαιούμαστε να λεγόμαστε Ευρωπαίοι.