Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

O βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Αγοραστάκη, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Χανίων Ανδρέα Παπανδρέου και στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Κισάμου με το νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη, καθώς και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν α) η πρόσφατη πυρκαγιά στο Αμυγδαλοκεφάλι, στην οποία αναφέρθηκε και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου Αντιπύραρχος Γεώργιος Κουμουδέλης και η ανάγκη άμεσης αποζημίωσης όσων επλήγησαν και αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής, β) η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Κισάμου αλλά και των ίδιων των Υπηρεσιών του Δήμου εξαιτίας της εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής, γ) οι σοβαρές οικονομικές συνέπειες της ακαρπίας στα ελαιόδεντρα και η αναγκαιότητα να βρεθεί τρόπος ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί, δ) η εκτέλεση έργων άρδευσης με προτεραιότητα στην κατασκευή και αποκατάσταση λιμνοδεξαμενών κι ε) οι πόροι από το νέο Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) που διαδέχεται το Ε.Σ.Π.Α.

Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης συμφώνησε με τον Δήμαρχο Κισάμου Θεόδωρο Σταθάκη να ξανασυναντηθούν τον επόμενο μήνα σε μια σύσκεψη με θέμα την ανάπτυξη, στην οποία θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις με σκοπό τη διαμόρφωση ενός προγράμματος δράσης.