Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ

Ο λαός μας πρέπει να ψηφίσει μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25/1 δίνοντας την αυτοδυναμία, ώστε με τη στήριξη της κοινωνίας να κάνει άμεσα τα εξής τέσσερα πράγματα:
α) Να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για να σταματήσει την ανθρωπιστική κρίση (ρεύμα, φαγητό, περίθαλψη σε όλους, βασικό μισθό στα 750 ευρώ, ρύθμιση δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, 13η σύνταξη κλπ)
β) Για να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του τοκογλυφικού χρέους που σφίγγει σα θηλιά την πατρίδα μας και ακυρώνει το μέλλον μιας γενιάς.
γ) Για να σπάσει το σάπιο σύστημα της διαπλοκής, το πελατειακού κράτους και της παραοικονομίας, ξεκινώντας από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, ακυρώνοντας το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου (πχ αεροδρόμιο Χανίων), επανελέγχοντας συμβάσεις και τιμωρόντας αυτούς που έκλεψαν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.
δ) Για να ξεκινήσει το πρόγραμμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας στην ενέργεια, στην αγροτική παραγωγή, στον τουρισμό και τη μεταποίηση, για να σταθεί η χώρα και οι άνθρωποι στα δικά της πόδια με αξιοπρεπή δουλειά, εισόδημα και δικαιώματα.

Γιατί Παύλο Πολάκη

Το πρώτο και το κύριο είναι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Από κει και πέρα εγώ καταθέτων την γνώση, την όρεξη, το πάθος, την ανιδιοτέλεια που πιστεύω διαθέτω καθώς και την εμπειρία που συσσώρευσα μ ε την ενασχόλησή μου στον συνδικαλισμό στον χώρο της υγείας, αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 4 χρόνια στον Δήμο Σφακίων. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο σχολείο που έχω περάσει μέχρι τα 49 μου χρόνια.