Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ΣΥΡΙΖΑ

Μα για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο. Φτάνει πια! Φτάνει πια η φτώχεια, τα κλειστά μαγαζιά, η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και των γυναικών, η μετανάστευση των νέων επιστημόνων, η αναξιοπρέπεια, ο αντιδημοκρατιός κατήφορος με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις ντιρεκτίβες της τρόικας και τα mail του Χαρδούβελη και του Σαμαρά.
Πρέπει να αλλάξουμε τις πολιτικές της λιτότητας, στην Ελλάδα και την Ευρώπη που μας οδήγησαν ως εδώ.
Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε.
Με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να πάρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά και με την ενεργή συμμετοχή όλων. Γιατί, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα Αριστερό Κόμμα, που για πρώτη φορά διεκδικεί την κυβερνητική εξουσία, μπορεί να γίνει και θα γίνει το όχημα των αναγκαίων αλλαγών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Για να κτίσουμε το αύριο που όλοι ονειρευόμαστε. Γι’ αυτό στις 25 Γενάρη ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί Βάλια Βαγιωνάκη

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά αποτελείται από έξι άξιες προσωπικότητες, οι οποίοι εκλέχτηκαν ανάμεσα σε άλλους ισάξιους αγωνιστές της αριστεράς και της οικολογίας με διαχρονική παρουσία στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του νομού. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά εκφράζει τη διάθεσή μου να συμβάλω στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Η επιλογή στο πρόσωπό μου δεν μπορεί παρά να σημαίνει την αναγνώριση της καθημερινής παρουσίας μου, όλα αυτά τα χρόνια, στους αγώνες για το καλό του τόπου και τη βεβαιότητα ότι με το ίδιο πάθος, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης θα αγωνιστώ κι από τη θέση του μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου γι αόλα αυτά που τόσα χρόνια από κοινού παλέψαμε. Ιδιαίτερα για τα προβλήματα που αφορούν τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τις γυναίκες και τη νεολαία, που τόσο βάναυσα επλήγησαν την τελευταία 5ετία.