Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015


Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο για να στηριχθεί η ελληνική αντιπροσωπεία που θα βρίσκεται στη Βρυξέλλες για να διαπραγματευθεί για το χρέος. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι κάπου μέσα στον Φεβρουάριο, πιθανότατα στις 16 ή 17 του μήνα, ενώ διαρκώς νέες πόλεις ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους.
"Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ''Ελληνικού χρέους'', κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί." αναφέρεται στα περισσότερα από τα καλέσματα που έχουν δημιουργηθεί στο facebook.
"Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη".

"Η ημερομηνία των συλλαλητηρίων είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης." όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τα μέχρι τώρα καλέσματα: