Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015


ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ: Να πούμε το μεγάλο «Όχι» 
στην παραπέρα διάλυση της Χώρας και της Κοινωνίας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων χαιρετίζει την απόφαση για δημοψήφισμα πάνω στο τελεσίγραφο που απεύθυναν οι πιστωτές απέναντι στον ελληνικό λαό.
Η προσπάθεια να υποτάξουν το φρόνημα του λαού οδηγώντας τον στο «Ναι σε όλα» με κλειστές τράπεζες, κλίμα τρομοκρατίας για ελλείψεις σε βασικά αγαθά και για νέο Αρμαγεδώνα θα ξαναπέσει στο κενό.
Καλούμε τους συναδέλφους στο δημοψήφισμα της Ιουλίου, να πουν κι αυτοί το μεγάλο «Όχι» στην παραπέρα διάλυση της Χώρας και της Κοινωνίας.
Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει πίσω από τους πόθους του ελληνικού λαού για απαλλαγή από τα Μνημόνια και την Τρόικα.
Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τους συναδέλφους σε όλες τις συγκεντρώσεις υπέρ του “Όχι” που θα διοργανωθούν αυτή τη βδομάδα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΧΑΝΙΩΝ: Απαντάμε ΟΧΙ
για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια για τη γενιά μας

Ως Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Χανίων έχουμε χρέος στο να πάρουμε θέση πάνω στο ζήτημα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Εξυπακούεται πως η θέση του Συλλόγου Σπουδαστών είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ σε όλα αυτά που φέρνουν η ΕΕ με τους θεσμούς. 
Ο Ελληνικός λαός στηρίζει και θα στηρίξει την κυβέρνηση σε αυτήν την πρότασή της ώστε να έχουμε μια δίκαιη διαπραγμάτευση και όχι εκβιασμούς με την μορφή τελεσιγράφων. 
Η Ελλάδα είναι ένα κυρίαρχο κράτος και δεν πρόκειται να θέσε σε διαπραγμάτευση την εθνική της ανεξαρτησία όσες πιέσεις και αν δεχτεί από τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και της ΕΕ. Για αυτό απαντάμε ΟΧΙ ώστε να διεκδικήσουμε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια για την γενιά μας και για τις επόμενες γενιές. 
Ας μην ξεγελιόμαστε, ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι πως οι εκπρόσωποι του «ναι» και τα κανάλια τους είναι αυτοί που οδήγησαν την χώρα σε αυτό το αδιέξοδο και ακόμα και σήμερα χωρίς ίχνος ντροπής και μεταμέλειας τάσσονται υπέρ της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. 
Η κοινωνία πρέπει να μην τρομοκρατείται και να μην παραπλανιέται από τα φερέφωνα των δανειστών. Αυτή την Κυριακή λέμε ΟΧΙ: 
- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ 
- ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ – ΔΝΤ 
- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 
- ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ 
- ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ 
- ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ