Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί-ες συμπατριώτες-τισσες (πια),

Με μεγάλη μου λύπη είμαι απών από τα Χανιά στον αγώνα για μια άλλη Ελλάδα που θα τελειώσει με το παλιό και θα δράσει για το καινούργιο.

Η αγάπη μου για τα Χανιά, που δεν περιορίζεται μόνο από τις οικολογικές- κοινωνικές μου δραστηριότητες στην περιοχή αλλά και τις συχνές επισκέψεις μου, δυνάμωσε από την ανάγκη μου να έχω τόπο αναφοράς, όντας γεννημένος σε τόπο κατεχόμενο από τους Τούρκους.

Και όσο χρονικό διάστημα είχα την τιμή να υπηρετήσω την Κυβέρνηση Τσίπρα από την θέση του ειδικού συμβούλου στο ΥΠΑΠΕΝ με πολύ ενδιαφέρον ασχολήθηκα με θέματα της περιφερειακής ενότητας Χανίων.

Όμως στη πολιτική και την κοινωνική δράση οφείλουμε να υπηρετούμε τις Αρχές μας ως συνεπείς αγωνιστές. Έτσι η εντοπιότητα, βασική αρχή κρίσης των πολιτών σε εκλογές που συνδεότανε με μένα στην Αθήνα όπου κατοικώ μόνιμα και ασκώ τις επαγγελματικές και καθημερινές κοινωνικές κινηματικές μου δραστηριότητες με υποχρέωσαν να θέσω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας. Αφού εξέλιπαν και οι ειδικές συνθήκες, που υπήρχαν τον Γενάρη του 2015, ανεξάρτητα αν αυτή η συμμετοχή μου με έδεσε ακόμα περισσότερο με τα Χανιά.

Σας καλώ να ενισχύσετε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβερνώσα Αριστερά οφείλει να αποδεικνύει την σοβαρότητα της, την κοινωνική της ευθύνη και την υπευθυνότητα στην διακυβέρνηση της χώρας.


Και η ειλικρίνεια με την οποία βλεπόμαστε στα μάτια κι ας την ταυτίζουν οι άλλοι με «ψέμα») εγγυάται ότι θα ξεμπερδέψουμε με το παλιό και θα χτίσουμε το καινούργιο.