Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Με την επιλογή του να παραιτηθεί πομπωδώς, φορώντας την τήβεννο σε διακαναλική σύνδεση, ο πρόεδρος του ΣτΕ Ν. Σακελλαρίου εκθέτει τους συναδέλφους του με όψιμες προφάσεις και προκαταβάλει την απόφαση, σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης.
«Ήταν μια πομπώδης παραίτηση, ενδεδυμένος με την τήβεννο ο κ. Σακελλαρίου και σε διακαναλική σύνδεση. Αυτή η εικόνα με ξένισε», είπε ο κ. Μπαλωμενάκης.
 Σημείωσε επίσης ότι «ο κ. Σακελλαρίου διαφοροποιεί τη δική του τοποθέτηση, εκθέτει τους συναδέλφους του και όψιμα εντελώς η επίκληση της διαρροής είναι πρόφαση, πρόσχημα», προσθέτοντας ότι «με αυτό που έκανε ο κ. πρόεδρος συνέβαλε στη διαροοή, εμμέσως προκατέβαλε την απόφαση».
 Σχολιάζοντας τη φημολογία για τα κίνητρα της κίνησής του, είπε ότι «αν έχει πολιτικές φιλοδοξίες, προσωπικές επιλογές αυτά θα δείξουν στο μέλλον, ας μην προτρέχουμε».
 Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, «είναι κίνηση ασυνήθης και μειωτική αυτή που έκανε, δεν μπορεί ένα μήνα πριν τη συνταξιοδότησή σου να λες ότι ανακαλύπτεις πράγματα, τα οποία όλοι ξέρουν ότι συμβαίνουν».