Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Προϋπολογισμός Αισιοδοξίας
Η ομιλία του Βουλευτή Χανίων κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη

Μιλώντας χθες αργά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο Βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης τόνισε ότι ο φετινός προϋπολογισμός επιτρέπει μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
«Σταδιακά καλυτερεύουν σταδιακά όλοι οι δείκτες και κυρίως αυτοί της οικονομικής καθημερινότητας των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας, προς τα οποία, και πολύ σωστά, κατευθύνονται βασικές θετικές επιλογές του παρόντος προϋπολογισμού», τόνισε λέγοντας επίσης ότι «με πολύ προσεκτικές κινήσεις, αντιστράφηκε η πτωτική πορεία της οικονομίας, μειώθηκε η ανεργία, εξασφαλίστηκε η μακροχρόνια βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος, πραγματοποιήθηκε η απαλλαγή της χώρας από τις ασφυκτικές μνημονιακές δεσμεύσεις».
«Την ίδια στιγμή», συμπλήρωσε, «οι επιτυχίες που πραγματοποιήθηκαν συνοδεύτηκαν και με άλλες, όπως στον τομέα της υγείας, της δημόσιας διοίκησης, της αναγκαίας καταγραφής και προστασίας της δημόσιας περιουσίας και του δασικού πλούτου της χώρας, της εργασίας, της έρευνας και καινοτομίας».
Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του κ. Μπαλωμενάκη καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση της ανάρτησής της από το κανάλι της Βουλής
Η ομιλία: https://www.youtube.com/watch?v=g5aib7dY1SE&feature=share&fbclid=IwAR2tTULmIxmo1gGZq7kcedWNnnBDv4XcLCThQHlr3oxwv9DUxxF0S0Oc2AE