Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Θεσμική εκτροπή καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Μπαλωμενάκης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Novartis. Ο κ. Μπαλωμενάκης, μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο στον News 24/7 στους 88,6, σημείωσε ότι "η Νέα Δημοκρατία τα βάζει με τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία” και πρόσθεσε ως πρόεδρος της Εξεταστικής για την Υγεία: "Η Επιτροπή δεν εξέτασε τον Νίκο Μανιαδάκη αλλά το όνομά του προέκυψε από δύο καταθέσεις που τον εμφάνιζαν ως πρόσωπο-κλειδί στη τιμολόγηση των φαρμάκων. Σύμφωνα μάλιστα με τη μία από τις δύο καταθέσεις, ο Μανιαδάκης ήταν ο μόνος που είχε τον αλγόριθμο για την εφαρμογή που άνοιγε τις διεθνείς τιμές των φαρμάκων".
Σημείωσε επίσης ότι το πόρισμα της εξεταστικής κατέληγε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ελεγχθούν οι ενέργειες του συγκεκριμένου προσώπου.
"Εχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορεί να πείσει ότι είναι θύμα. Αυτός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εξαρχής" δήλωσε ο κ. Μπαλωμενάκης.
Ακούστε: https://www.mixcloud.com/radiofono247/03012019-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83/