Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Στα Χανιά βρέθηκε ο υπουργός Περιββάλοντος Γ. Σταθάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.
Στα Χανιά βρέθηκε ο υπουργός Περιββάλοντος Γ. Σταθάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία. «Καμία πληγείσα περιοχή δεν θα μείνει χωρίς την άμεση αρωγή και στήριξη της πολιτείας» τόνισε.
«Σε κάθε περίπτωση η πολιτεία έχει ήδη ξεκινήσει ταχύτατα τις καταγραφές των ζημιών και την αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου όπου επείγει. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε πρόχειρες λύσεις-«μπαλώματα», αλλά να εφαρμόσουμε τα ενδεδειγμένα» δήλωσε ο υπουργός.
Στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώθηκε για τη λειτουργία του συντονιστικού για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο και συζήτησαε με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΑΚ για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές.
«Σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων καταγράψαμε τις ενέργειες που έχουν γίνει και τα επόμενα βήματα. Ο συντονισμός των Υπουργείων, όπως και η αντίδραση της Περιφέρειας ήταν καθοριστικός, ώστε την επαύριο να έχουμε θετικές παρεμβάσεις» αναφέρει ο Γ. Σταθάκης.