Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008


Το διαρκές έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού, στο οποίο συμπράττουν οι ΗΠΑ αλλά και κυρίαρχοι κύκλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κορυφώθηκε σήμερα με μια βάρβαρη πολεμική, αεροπορική επιχείρηση με θύματα εκατοντάδες άμαχους, νεκρούς και τραυματίες.
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να αντιδράσει με όσα μέσα διαθέτει με στόχο να σταματήσει η νέα αιματοχυσία.
Ο ελληνικός λαός και η νεολαία καλούνται να επιβεβαιώσουν έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την αγωνιστική αλληλεγγύη τους στον μαχόμενο Παλαιστινιακό λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους και όλες τη Δευτέρα 29.12, στις έξι το απόγευμα, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας».
27.12.2088
Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

-->
-->Το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ κορύφωσε τη δολοφονική, γενοκτονική πολιτική του με την αιματηρότερη και την πιο βάρβαρη σφαγή εκατοντάδων Παλαιστίνιων, παιδιών και αμάχων. Τα εξηντάχρονα της Νάκμπα (1948-2008) για το μαρτυρικό και ηρωικό λαό της Παλαιστίνης κλείνουν με τον πιο αιματηρό τρόπο. Με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο για τη φύση του κράτους που ΗΠΑ και ΕΕ έχουν ορίσει χωροφύλακα στη Μέση Ανατολή. Η παρατεταμένη εξόντωση με τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας αντικαταστάθηκε από τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων Παλαιστινίων.
Οι κυβερνήσεις της ΕΕ εξακολουθούν να κοιτούν σιωπηλές και συνενόχες, συμψηφίζοντας την αντίσταση του κατεχόμενου λαού με την αιματηρή κατοχή του Ισραήλ, κρατώντας ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον επιτιθέμενο και τον αμυνόμενο.
Η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να μιλά για "φαύλο κύκλο βίας" και να καταδικάσει άμεσα και απερίφραστα τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον παλαιστινιακό λαό που τιμωρείται επειδή εξακολουθεί να αντιστέκεται σε έναν πάνοπλο αντίπαλο.
Αλληλεγγύη και συμπαράσταση χωρίς όρους και προϋποθέσεις στην ηρωική Παλαιστίνη.

Όλοι στη συγκέντρωση καταγγελίας του εγκληματικού σιωνιστικού κράτους τη Δευτέρα 29/12/2008 στις 18:00 έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.
Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας