Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Νέα περιοδεία - αυτήν τη φορά στην περιοχή του Βάμου – πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη βουλευτή Χανίων ΒάλιαΒαγιωνάκη, το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τα χωριά Κεφαλάς, Κόκκινο Χωριό και Γαβαλοχώρι, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με τους ντόπιους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της νέας Κυβέρνησης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η φετινή κατανομή των κονδυλίων για τη δακοκτονία, η ανεργία, τα προβλήματα των αγροτών, αλλά και κεντρικά πολιτικά ζητήματα όπως η ρευστότητα και το χρέος.Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε τις πρώτες νομοθετικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των διαπραγματεύσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη μετεκλογική περιοδεία της κα Βαγιωνάκησε χωριά του νομού μαζί με τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκεστο χωριόκαι στη λίμνη του Κουρνά.

Σε πρόσφατη δήλωση της μάλιστα, η βουλευτής δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει με ανάλογο τρόπο και στο μέλλον αφού: «κάθε εβδομάδα σχεδιάζουμε τις επόμενες επισκέψεις στην περιοχή, αλλά κι αλλού, στο πλαίσιο μιας συνεπούς κι αδιαμεσολάβητης επαφής με τις τοπικές κοινωνίες».