Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

 
Καλούμε, σήμερα Τρίτη στις 19:30 στην πλατεία αγοράς, την κοινωνία των Χανίων να φωνάξει ΟΧΙ. 
Να στείλει το μήνυμα ότι εμείς πλέον, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε, βάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και δρούμε προς μια κατεύθυνση με ταξικό πρόσημο. Επιβάλουμε την ρήξη με την λιτότητα σε κάθε περίπτωση, με κάθε τρόπο
 
Την Κυριακή 5/7 καλούμαστε να αποφασίσουμε για το ποιό θα είναι το μέλλον μας. Την Κυριακή ο λαός δεν θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα των δανειστών, ευρώ ή δραχμή. Ο λαός έρχεται αντιμέτωπος με το δίλημμα λιτότητα ή αξιοπρέπεια. Το δημοψήφισμα, δεν είναι μια επιλογή ανάμεσα σε δύο προτάσεις, είναι ένα πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στους πλούσιους, που τα χρόνια του μνημονίου πλούταιναν και τον λαό που έφτασε στην εξαθλίωση.

Είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων.

Την Κυριακή λέμε:

· ΟΧΙ στην ταπείνωση του Ελληνικού λαού.
· ΟΧΙ σε εκβιασμούς.
· ΟΧΙ στην λιτότητα.
· ΟΧΙ στο φόβο.
· ΟΧΙ στην εξαθλίωση.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Τις επόμενες μέρες καλούμαστε να ξεπληρώσουμε το μοναδικό χρέος της γενιάς μας. Την ανατροπή των πολιτικών που έφεραν τον εργασιακό μεσαίωνα, φτάνοντας την ανεργία των νέων στο 60%, νομιμοποιώντας την εκμετάλλευση των εργαζομένων, τις μειώσεις μισθών και τις μαζικές απολύσεις. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές που ώθησαν τις νέες και τους νέους στην μετανάστευση. Τις πολιτικές που προσπάθησαν να σβήσουν το «δημόσια και δωρεάν» από την παιδεία.

Το πρόβλημα μας δεν είναι οι ουρές στα ΑΤΜ, το πρόβλημά μας είναι η ουρές στα συσσίτια και σε αυτό το πρόβλημα ζητάμε λύση. Απέναντι στην επιβολή του «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ» αυτών που οδήγησαν την κοινωνία στην εξαθλίωση, απαντάμε ότι υπάρχει λύση, να πληρώσουν αυτοί που τα χρόνια της κρίσης κερδοφορούσαν εις βάρος της κοινωνίας.

Καλούμε, σήμερα Τρίτη στις 19:30 στην πλατεία αγοράς, την κοινωνία των Χανίων να φωνάξει ΟΧΙ. Να στείλει το μήνυμα ότι εμείς πλέον, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε, βάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και δρούμε προς μια κατεύθυνση με ταξικό πρόσημο. Επιβάλουμε την ρήξη με την λιτότητα σε κάθε περίπτωση, με κάθε τρόπο.