Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ
Εχθές, 18/6 πραγματοποίησαν επίσκεψη στα Μεγάλα Χωράφια ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης και η Βουλευτής Χανίων κ. Β. Βαγιωνάκη, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους κατοίκους για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν εκτενώς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη τετραετία.
Σήμερα 19/6/2019 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης και η Βουλευτής Χανίων κ. Β. Βαγιωνάκη, επισκέφτηκαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στη συνέχεια τη ΔΕΥΑΧ όπου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και τα λοιπά στελέχη της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία αναφέρθηκαν κυρίως στην υποστελέχωση της υπηρεσίας, ενώ στη ΔΕΥΑΧ έγινε παρουσίαση του έργου της και διάλογος με τους εργαζομένους. Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο έργο που επιτελέστηκε στο προηγούμενο διάστημα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο πρόγραμμα της ερχόμενης τετραετίας.
Ο Βουλευτής Χανίων κ. Α. Μπαλωμενάκης εμφανίστηκε σήμερα 19/6/2019 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ και αύριο το πρωί στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ1.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης πραγματοποίησε σήμερα 19/6/2019 συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητήριο Ελλάδας όπου, ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία των δασικών χαρτών, στη δεύτερη φάση του «Εξοικονομώ κατ΄ οικον», στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των δημοσίων κτιρίων και στη θεσμοθέτηση των τοπικών χωρικών σχεδίων.
Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων