Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Μετά το ξεπούλημα του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των λιμανιών, η κυβέρνηση περνάει τώρα και στο χάρισμα της Ολυμπιακής στους ιδιώτες.
Λειτουργώντας με συνταγές Θατσερισμού, σε μια περίοδο που παταγωδώς καταρρέει αυτό το μοντέλο, η κυβέρνηση ελπίζει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της στο μεγάλο κεφάλαιο και την Ε.Ε. Είναι βέβαιο όμως ότι πολύ σύντομα, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία και ο ελληνικός λαός θα την αναγκάσουν σε «ανώμαλη προσγείωση».

Η πρωτοβουλία εργαζομένων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, καλεί όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία, όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις, κάθε σωματείο, συνδικάτο, επαγγελματικό σύλλογο, την τοπική. αυτοδιοίκηση, κάθε συλλογικότητα πολιτών που αντιστέκεται στο νεοφιλελευθερισμό και τις συνέπειές του, να πάρουν θέση δημόσια, και να συναντηθούμε τη Δευτέρα το πρωί στις 11.00 στην πλατεία Αγοράς, να διατρανώσουμε από κοινού την απαίτηση να σταματήσουν τώρα τα σχέδια ξεπουλήματος του εθνικού αερομεταφορέα και η παράδοση των εργασιακών δικαιωμάτων τόσων εργαζομένων, στον «διεθνή πλειστηριασμό».

Χανιά 20-9-2008
Πρωτοβουλία Εργαζομένων στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ
ενάντια στην ιδιωτικοποίηση