Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ αύριο ΠΕΜΠΤΗ σε όλη τη χώρα

Χανιά 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς
Να δώσουμε όλοι και όλες μαζί ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης εναντίον της κρατικής βίας και καταστολής.
Να αγωνιστούμε για αυτονόητα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, το δικαίωμα στη μόρφωση και στη δουλειά, για έναν κόσμο που μας αξίζει.

  • Εκπρόσωποι 15μελών Συμβουλίων Γυμνασίων και Λυκείων συμμετείχαν σήμερα σε ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνο, τον Πρόεδρο του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι εκπρόσωποι των μαθητών επέλεξαν Προεδρείο και αρχικά έδωσαν τον λόγο στον Αλ. Αλαβάνο, ο οποίος στην τοποθέτησή του τόνισε
  • Στη Λάρισα συνελήφθησαν 26 άτομα εκ των οποίων 22 ανήλικοι και τέσσερις νεαροί στις διαδηλώσεις της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου και παραπέμπονται με τον τρομονόμο!

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ σχετικά με τη χθεσινή ακτιβιστική δράση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ




  • Εξαγοράσιμες ποινές επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στους αστυνομικούς που κατηγορούνταν για την υπόθεση της «ζαρντινιέρας» (Ανακοίνωση ΣΥΝ, Ανακοίνωης ΚΟΕ)
ΚΟΕ: Οι καταστάσεις και οι εικόνες που ζήσαμε και ζούμε είναι εικόνες από το μέλλον, είναι καταστάσεις που θα ζήσει το πλανητικό χωριό (Διαβάστε τη συνέχεια)

Ανακοίνωση της ΑΚΟΑ: Μην ψεκάζετε τα όνειρα των νέων