Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Η εξέγερση της νεολαίας με αφορμή τη δολοφονία του 15χρόνου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου αποκάλυψε για την ελληνική κοινωνία την κρίση που βίωνε και δημιουργήθηκε από 20 χρόνια νεοφιλελευθέρων πολιτικών.

Καθώς επελαύνει η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: Ή θα αποφασίσει ότι θα είναι μια κοινωνία με μεγάλο κομμάτι του κόσμου στο περιθώριο, χαμηλά και ανασφαλή εισοδήματα για τους πολλούς, ιδιωτική παιδεία, υγεία και ασφάλιση, χωρίς ελευθέρους χώρους και χρόνο ή θα είναι μια κοινωνία ανοικτή όπου οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους στην εργασία, τη στέγη, τον ελεύθερο χρόνο, την υγεία, την παιδεία.

Η Τοπική Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει τη Δευτέρα, 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα ΕΒΕ Χανίων, ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «ΣΥΡΙΖΑ: Μαζί με την εξεγερμένη νεολαία. Συζητάμε για την κατάσταση, τις θέσεις μας και τη δράση μας» και καλεί τα μέλη, τους φίλους και κάθε δημοκράτη πολίτη των Χανίων να συμμετέχει