Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Μέχρι πριν την επέμβαση των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη, μιλούσαμε για την μεγαλύτερη φυλακή. Μια φυλακή 1,5 εκατομ. ανθρώπων που ζούσαν τον αποκλεισμό και τη βαρβαρότητα των Ισραηλινών.
Σήμερα μπορούμε να λέμε Γάζα ίσον κόλαση.
Κόλαση που προκλήθηκε από την συγκλονιστική σκληρότητα και αδιαφορία για τους αμάχους και τους ανελέητους βομβαρδισμούς εναντίον "τρομοκρατικών" στόχων, αλλά που τελικά είναι ενάντια στο φρόνημα, τον αγώνα και την ελπίδα ενός λαού για ελευθερία.

Η αντιμετώπιση των Η.Π.Α. και της Ε.Ε.. δεν είναι τίποτε άλλο από την επιβέβαίωση ότι το πρόσωπο του ιμπεριαλισμού είναι αποκρουστικό, απάνθρωπο και υποστηρικτικό σε κάθε μορφής κτηνωδία. Η πολιτική αυτή απλά απονομιμοποιεί την αντίσταση και την αντίδραση, όταν προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι ομαδικές εκτελέσεις οφείλονται στη ρίψη μερικών ρουκετών στα Ισραηλινά εδάφη.
Oι ίσες αποστάσεις, όπως αυτές που κρατάει και η Ελληνική κυβέρνηση, λύνουν τα χέρια στους σιωνιστές δολοφόνους να συνεχίσουν τη σφαγή.

Η παγκόσμια κατακραυγή, η διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών, οι εκδηλώσεις συμπαράστασης, είναι οι μόνοι σύμμαχοι του Παλαιστινιακού λαού απέναντι στη λυσαλέα επίθεση του Ισραήλ και των ισχυρών υποστηρικτών του, για να δημιουργηθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος από το οποίο δε θα έχει αφαιρεθεί "...όλη η Ιερουσαλήμ", όπως διαβεβαίωσε πρόσφατα ο Ομπάμα το Αμερικανοεβραικό λόμπι.

Την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία Αγοράς, ας δώσουμε το μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
Να απαιτήσουμε

Να σταματήσει η βία και ο θάνατος που βιώνουν οι έγκλειστοι στη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου.
Να μπει τέρμα στον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και στην τακτική των εποικισμών.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ