Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009


Δεκέμβρης, 1 χρόνος μετά ... εξέγερση-καταστολή-ο ρόλος των ΜΜΕ
Σάββατο 5/12, στις 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο Δημήτρη Βλησίδη (Κουμ Καπί)
Συμμετέχουν: Βασίλης Μουλόπουλος (δημοσιογράφος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)
Τάσος Κορωνάκης (μέλος της Π.Γ. του Συνασπισμού)
Εμείς οι ΝΕΟΙ/ΝΕΕΣ ΣΥΡΙΖΑ σε μια εποχή αντιθέσεων και συνεχών αλλαγών για την κοινωνία, ερχόμαστε, ενωμένοι, αντιμέτωποι με τις πολιτικές των κυβερνώντων κομμάτων και προσπαθούμε να δώσουμε μια άλλη όψη για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό, διοργανώνουμε την παραπάνω εκδήλωση για να δώσουμε μια διαφορετική εξήγηση από αυτή που τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπαθούσαν να περάσουν εκείνες τις ημέρες. Γιατί ο Δεκέμβρης μας έδειξε ότι μόνο με εξεγέρσεις λύνονται τα προβλήματα της νεολαίας, και η νεολαία έχει προβλήματα.


7.30-8.30 Προβολή ντοκιμαντέρ, με ανέκδοτο υλικό, από τους δημοσιογράφους του tvxs για τα γεγονότα του περσινού Δεκέμβρη.

8.30-10.30 Τοποθετήσεις Ομιλητών (Κορωνάκη Τάσου και Μουλόπουλου Βασίλη), και συζήτηση επί των εισηγήσεων με στόχο να δώσουμε μια πολιτική ερμηνεία στην κουβέντα, και να κατανοήσουμε το πολιτικό υπόβαθρο της εξέγερσης που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής κοινωνίας
Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει πάρτι νεολαίας, με μουσική, ποτό, και συζήτηση, και όχι μόνο.
ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ