Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009


Με κέφι ο κ. Χρυσοχοΐδης ανοίγει ένα δρόμο που θα μας κάνει να σκεφτόμαστε τους δύο προηγούμενους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη ως «αριστερούληδες», όπως αποδεικνύουν και τα συγχαρητήρια που λαμβάνει από το ΛΑΟΣ και άλλες προσωπικότητες της γνήσιας Δεξιάς.
Η Φάρμα των Ζώων καλά κρατεί. Αν οι χίλιοι σχεδόν συλληφθέντες και οι προσαχθέντες νεολαίοι είναι φασίστες να υποθέσουμε ότι οι χρυσαυγίτες και οι κουκουλοφόροι που συνέδραμαν το έργο των ΜΑΤ είναι αντιεξουσιαστές. Λέμε γι αυτούς που έδρασαν και δρουν και στα Χανιά και τμήμα της δράσης τους έχει καταγραφεί σε βίντεο (για να μην ξεχνάμε: το μαχαίρωμα μετανάστη μέσα στο σπίτι του από φασίστες στα Χανιά).
Έτσι ο νόμος για τις κουκούλες φαίνεται πλέον καθαρά ότι έχει καταργηθεί στη πράξη όπως υποσχέθηκε και το ΠΑΣΟΚ: δεν αφορά όσους έχουν κουκούλες στα πρόσωπα, αλλά όσους έχουν φούτερ ή μαντήλες και αφορά μόνο όσους διαδηλώνουν και όχι αυτούς που τραμπουκίζουν τους διαδηλωτές.
Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει να μη γίνονται φασαρίες μπορεί να βγάλει νόμο να φοράνε τσιρότα οι διαδηλωτές στο στόμα για να μη φωνασκούν και να επιδεικνύουν συμπεριφορά που ταιριάζει με τα ιδανικά του έθνους και της φυλής. Μπορεί επίσης να τους κάνει αόρατους: να συλλαμβάνει προληπτικά όχι 1000 αλλά 10 και 100 χιλιάδες ανθρώπους για να προσφέρουν τουρισμό στα νησιά της άγονης γραμμής, όπως έκαναν και κάποιοι προκάτοχοί του.
Αυταπατάται όμως αν νομίζει ότι θα κρύψει τα προβλήματα της ελληνικής νεολαίας και γενικότερα της ελληνικής κοινωνίας κάτω από το χαλί αφαιρώντας τη φωνή από την νεολαία της χώρας μας μέσω των οργίων τρομοκρατίας στα οποία επιδίδεται. Αυταπατάται αν νομίζει ότι θα λουστράρει τα σκουριασμένα γρανάζια που σαν μυλόπετρες αλέθουν όνειρα και φτιάχνουν αγωνίες και απόγνωση για την ελληνική κοινωνία. Η απόγνωση και οι αγωνίες είναι εδώ και απαιτούν πολιτικές αντιμετώπισης που απ’ ότι φαίνεται οι εκφραστές των κυρίαρχων πολιτικών δεν έχουν την έγνοια τους.
Θέλουμε να πούμε κουράγιο και περαστικά στους πολλούς ανώνυμους κακοποιηθέντες κάθε ηλικίας από τους σύγχρονους «Πραιτωριανούς» του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (προστασίας από το δικαίωμά του να διαδηλώνει κατά πως φαίνεται). Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Κίττα και στην αγωνίστρια Αγγελική Κουτσούμπου, που η φάλαγγα που τις έκανε η χούντα στα νιάτα της δεν έφτανε αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσει σε αυτή την ηλικία και επιθέσεις με μηχανές Δελτάδων, που κάναν γιούργια και όποιον πάρει ο χάρος (όπως έκαναν και σε μπλοκ μαθητών αλλά επειδή δεν υπάρχει βίντεο είναι σαν να μην έγινε).
Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες
Να καταργηθεί ο κουκουλονόμος όπως δεσμεύτηκε το ΠΑΣΟΚ
Να καταργηθούν τα σύγχρονα ΜΑΤ
Το Γραφείο Τύπου
Της Επιτροπής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ