Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επισκέψεις στο Κολυμβητήριο και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων πραγματοποίησε την Τετάρτη ο βουλευτής Χανίων κι εκ νέου υποψήφιος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης.

Κατά την πρώτη, μετά την περιήγησή του στους χώρους του Κολυμβητηρίου, συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και των Συλλόγων Γονέων. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι απαράδεκτη. Το πλήθος των δραστηριοτήτων και η ιστορία του συλλόγου ασφαλώς βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την εικόνα εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων.

Η στήριξη του κολυμβητηρίου είναι αναγκαία, προς όφελος της χανιώτικης κοινωνίας και ιδίως της νεολαίας.
Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε με τους Προέδρους του Ε.Α.Κ. κ. Νίκο Χαζιράκη, των Αθλητικών Συλλόγων κ.κ. Γιατρουδάκη (Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος), Δημολίτσα (Όμιλος Αντισφαίρισης) και Κουβάτσο (Α.Ο. Κύδων), καθώς και με μέλη των Δ.Σ., γονείς και αθλητές. Και στην περίπτωση του Ε.Α.Κ. διαπιστώθηκαν μεγάλα προβλήματα, συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισής τους κι επισημάνθηκε η ανάγκη πολύπλευρης στήριξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τον Γιώργο Σταθάκη

Εν τω μεταξύ, ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τον βουλευτή Χανίων κι εκ νέου υποψήφιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργο Σταθάκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Ακάλη, με θέμα την πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την αντιμετώπιση της κρίσης, την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της χώρας.