Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μετά την επιτυχή κατάληξη της εκλογικής προσπάθειας, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν με συνέπεια, πίστη και ενθουσιασμό τον καλύτερό τους εαυτό.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα τοπικά μέσα δημοσιότητας και τους εργαζόμενους στην ενημέρωση για την κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων. Η συμβολή τους υπηρέτησε τη Δημοκρατία και την ανάγκη για πλήρη και σφαιρική ενημέρωση των πολιτών εν όψει κρισίμων πολιτικών αποφάσεων.
Ευχαριστούμε τους φορείς του νομού Χανίων που συνομίλησαν με τους υποψηφίους μας και τους ενημέρωσαν για τα προβλήματά τους. Η γνώση που αποκομίσαμε θα είναι καθοριστική στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον τόπο και τους ανθρώπους του από τις καλύτερες θέσεις που μας έταξε ο Λαός .
Δεσμευόμαστε να συνεχίσομε με όλες τις δυνάμεις μας, με συλλογικότητα, ανιδιοτέλεια, δημοκρατική αντίληψη, σε συνάρθρωση με την κοινωνία και τις ανάγκες της, για την επιτυχία του έργου της Κυβέρνησης και την αναγέννηση της Πατρίδας μας .