Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Με απόλυτη αισιοδοξία για την έκβαση του αποτελέσματος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου εκφράστηκε σε συνέντευξή της στον ΚΡΗΤΗ FM 101.5 και την εκπομπή «Καθημερινά» με τον Νίκο Αγγελάκη η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά Βάλια Βαγιωνάκη.
Η κ. Βαγιωνάκη αναφέρθηκε τεκμηριώνοντας την άποψή της, στην μεταστροφή στην αντιμετώπιση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ που παρατηρείται τελευταία σε κοφυφαίους παράγοντες της ΕΕ, στην ανασυγκρότηση των λαϊκών δυνάμεων σε χώρες της Ευρώπης όπως οι Podemos στην Ισπανία, αλλά και στην εμπειρία της από την μακρόχρονη ενεργό δράση και παρουσία στο χώρο της Αριστεράς στα Χανιά.
Η κ. Βαγιωνάκη τόνισε την αθρόα προσέλευση συμπολιτών μας που στοιχίζονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ από όλους τους πολιτικούς χώρους προσδοκώντας την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη αποδοχή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν στόχο την δικαίωση της Ελλάδας και του λαού μας μακριά από στενά κομματικά συμφέροντα. Όπως τόνισε η ίδια «ερχόμαστε για να δικαιώσουμε όλους τους Έλληνες και τις προσδοκίες τους, για μια Ελλάδα που μας αξίζει».
Η Βάλια Βαγιωνάκη είναι ένα κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς στα Χανιά από το ΚΚΕ, το Συνασπισμό και τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε κατέβει υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές και είχε τιμηθεί από περισσότερους από 4000 Χανιώτες.
Πηγη: agonaskritis,gr