Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

 
Η Ελλάδα στις 25 Γενάρη αποφάσισε να βάλει τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου, στην λιτότητα και στο φασισμό. Δυστυχώς, αυτή η επιλογή φαίνεται ότι δεν είναι σεβαστή από τους κυρίαρχους συντηρικούς κύκλους της υπόλοιπης Ευρώπης, οι οποίοι επιμένουν στην εφαρμογή δογματικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών. 

Τέσσερις μήνες τώρα η Ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται έχοντας πυξίδα τη λαϊκή εντολή για να βγει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Σ’ αυτή την διαπραγμάτευση η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στην προσπάθεια να αποφύγει τις απειλές και τους εκβιασμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα βήματα πίσω . Δεν μπορεί να υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων γενιών με μνημόνια λιτότητας και ισοπέδωσης της κοινωνίας. Ο ελληνικός λαός δεν θα φοβηθεί ούτε θα υποκύψει στους εκβιασμούς των “δανειστών” και των “εταίρων” μας.

Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε συλλογικά και οργανωμένα για να ανατρέψουμε το αντιδημοκρατικό καθεστώς λιτότητας και φτώχειας το οποίο έφτασε την ανεργία στο 26% , την μαύρη εργασία στο 30% και οδήγησε 10.000 συνανθρώπους μας σε αυτοκτονία.

Αυτή η μάχη είναι για τον καθένα και την καθεμιά που έχασε την εργασία του , που έχασε την ζωή του και μετανάστευσε από την χώρα του προς όφελος της διεθνούς και εγχώριας ολιγαρχίας.

Για αυτό καλούμε κάθε Χανιώτη πολίτη που αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης να συμμετάσχει δυναμικά και με αποφασιστικότητα στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 17/6 και ώρα 19.30 στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ