Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Για όλα τα σημαντικά τρέχοντα θέματα που “κλείνει” η κυβέρνηση, αλλά και όσα συνεχίζουν να απασχολούν τους πολίτες μίλησε ο Αναπληρωτής Υγείας Παύλος Πολάκης το πρωί της Τετάρτης στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά.
Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε αρχικά στην ψήφιση του νομοσχεδίου του παράλληλου προγράμματος, μία μεγάλη νίκη όπως την χαρακτήρισε, καθώς εξασφαλίζει μέτρα ανακούφισης των αδυνάτων όπως η υγειονομική κάλυψη των ανασφάλιστων. O υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα στα σημαντικά θέματα υγείας και μίλησε για το πώς πρόκειται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τις κάθε είδους ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας.
Mίλησε επίσης για το σχέδιο της κυβέρνησης για τις συντάξεις, αλλά και για το θέμα των αγροτών το οποίο, είπε, είναι πιο έντονο στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς οι αγρότες της Κρήτης, καταλαβαίνουν ότι από τα μέτρα αυτά είτε δεν θίγονται πολύ, είτε θίγονται πολύ λίγο. Ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους αγρότες και με τα 25 μέτρα τα οποία ανακοινώθηκαν σε αυτήν.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ Πολάκη στον Δημήτρη Παππά: