Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Ανακοίνωση από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ του ΣΥΡΙΖΑ

Από τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους κοινωνικούς φορείς και από την απόφαση της κυβερνητικής επιτροπής προκύπτει ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν παίρνει κανένα μήνυμα από τη διάχυτη δυσαρέσκεια και οργή των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων που είναι τα βασικά θύματα των εφαρμοζόμενων νεοφιλελεύθερων πολιτικών της, αλλά επιμένει στη συνέχισή τους σε πιο σκληρή μάλιστα εκδοχή. Ταυτόχρονα με τις όποιες μικρές φορολογικές επιβαρύνσεις στο κεφάλαιο προσπαθεί να δικαιολογήσει τη νέα φορολογική επιδρομή στους εργαζόμενους, συνταξιούχους και στους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες να δώσουν στην κυβέρνηση τη δική τους απάντηση με τη μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη, στην έναρξη της ΔΕΘ, στις 6 Σεπτέμβρη το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Σημείωση: Το ραντεβού-προσυγκέντρωση του δικτύου συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 5:30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους.