Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παύλος Φύσσας είναι νεκρός. Είχε πολλές φορές προβλεφθεί από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας ότι αυτοί που σκοτώνουν μετανάστες γρήγορα θα έφταναν να σκοτώσουν και ντόπιους αντιφρονούντες.
Τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χ.Α. και χτυπά την δημοκρατία .
Ο Παύλος Φύσσας είναι νεκρός. Πέρα από την αυτονόητη απαίτηση να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της φασιστικής δολοφονίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να ενισχύει κάθε φωνή που δηλώνει ότι οι απόγονοι των SS δεν έχουν θέση σ' αυτή τη χώρα.
Το κομμάτι της κοινωνίας που εκχώρησε την αγανάκτησή του για τα μνημονιακά μέτρα στη Χρυσή Αυγή, δεν δικαιούται πλέον να δηλώνει ότι δεν γνώριζε πως πρόκειται για εκκολαπτήριο δολοφόνων!!
Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ καταδεικνύει ότι ο κύριος υπαίτιος είναι η κυβέρνηση των μνημονίων που εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λίγων επιτίθεται ανελέητα στο κόσμο της εργασίας, διαλύει παιδεία, υγεία, πρόνοια, ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και γίνεται επικίνδυνη για τη δημοκρατία.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! 

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων